Saavutettavuus
21991
page-template-default,page,page-id-21991,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21915

Saavutettavuus

Saavutettavuus PopUpKino Helsingin esityksissä

Esitämme elokuvia pop up -hengessä hyvin erilaisissa paikoissa ja tilanteissa. Suuri osa esityksistämme on ulkoilmassa ja ne ovat pääasiallisesti hyvin saavutettavia. Sisätiloihin pystytettävissä esityksissä saavutettavuus vaihtelee kulloisenkin esityspaikan mukaan, mutta pyrimme aina mahdollisimman hyvään lopputulokseen. Ilmoitamme eri esitysten saavuttavuudesta esityskohtaisesti ohjelmistosivulla.

 

Kaikukortti

Valmistelemme kaikukortin käyttöönottoa. Kortilla voi hankkia lippuja maksutta. Lisätietoja: www.kaikukortti.fi

 

Ohjeita kuulo- ja näkövammaisille

Kuulo- ja näkövammaiset saavat elokuvalipusta 50 %:n alennuksen. Heidän henkilökohtaisille avustajilleen liput ovat maksuttomia.

Osaan elokuvista on saatavissa kuvaileva suomenkielinen tekstitys. Näistä on maininta ohjelmistotiedoissa sivuillamme www.popupkino.fi.

Kuvailutulkkausta on saatavana joihinkin kotimaisiin elokuviin.