Palimpsesti – ohita intro
24312
film-template-default,single,single-film,postid-24312,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21915

Palimpsesti - ohita intro

Palimpsesti - ohita intro

Mitä tekisit, jos saisit mahdollisuuden aloittaa elämäsi uudestaan?

Venetsian, Sao Paulon ja Sodankylän elokuvajuhlilla ollut Hanna Västinsalon elokuva PALIMPSESTI kertoo tarinan kahdesta vanhuksesta geeniterapiakokeilussa, jossa he alkavat fyysisesti nuorentua. Perhe ja yhteiskunta eivät pysy perässä uuden edessä ja alun innostuksen jälkeen Juhani ja Tellu huomaavat olevansa jälleen nuoruuden elämänvalintojen edessä.

Nuorentuminen ei olekaan pelkästään hauskaa. Juhani löytää uudelle elämälleen merkityksen lapsuuden toteutumattomista haaveista kun taas elämäniloista Tellua ei pidättele mikään. Maailma on mahdollisuuksia täynnä, mutta mukana kulkee myös eletty elämä. Lopulta Tellu tekee päätöksen, joka horjuttaa Juhanin suunnitelmat ja pakottaa molemmat kohtaamaan itsensä toisen silmissä.

Tellun roolia eri ikäisinä näyttelevät Riitta Havukainen (Fakta homma, Paratiisi), Krista Kosonen (Koirat eivät käytä housuja, Kätilö, Beforeigners), Emma Kilpimaa (Huonot naiset, Ohjus), ja ensimmäisessä roolissaan Kaisu Mäkelä. Miespääosan jakavat Antti Virmavirta (Jälkeläiset, Maria Kallio) ja Leo Sjöman (Lapua 1976, Maria Kallio sekä tuleva Vares).
Palimpsesti - ohita intro
Palimpsest
Suomi, Yhdysvallat
109 min

Director
Hanna Marjo Västinsalo

Cast
Krista Kosonen, Leo Sjöman, Nikita Makkojev

Language
suomen

Subtitles
ruotsi

Screenings

No upcoming screenings
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.