Kuuraketti
24896
film-template-default,single,single-film,postid-24896,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21915

Kuuraketti

Kuuraketti

Häkellyttävän draamakomedian Italian salaisesta avaruusohjelmasta. Kuuraketti kertoo miehestä, joka uskoo unelmaansa aivan viimeiseen saakka. Hän on rakentanut vuosikausia avaruusalusta päämääränään matkustaa kuuhun. Raketin komponentit ovat peräisin paikallisesta rautakaupasta ja järjestelmät toteutettu tee se itse -periaatteella.
Kuusivuotiaana Dario Cavalieri näki TV:ssä Neil Armstrongin ottavan ensimmäisen askeleen kuun pinnalle. Siitä lähtien hänen unelmansa on ollut päästä kuuhun. Tee se itse -mies on rakentanut Veneton maaseudulla sijaitsevalla tilallaan soveltavaa rakettitiedettä edustavaa avaruusalusta jo kolme vuosikymmentä. Paikalliset pitävät häntä pähkähulluna.
Raketin laukaisu epäonnistuu, naapurin viljapelto palaa ja tee se itse -mies pidätetään. Apuun rientää ainoa elossa oleva sukulainen, Mario Cavallieri. Veljekset kasvoivat erillään, eivätkä ole nähneet toisiaan vuosikausiin. Naapureiden tavoin Mario alkaa pitää veljeään kaistapäänä. Hän päättää kuitenkin auttaa veljeään, jotta tämä voi jatkaa elämänsä sisällöksi muodostuneen projektin rakentamiseta ja välttää joutumisen laitoshoitoon. Mahdoton unelma tuo siten veljekset yhteen ja Italian salaisen avaruusohjelman lähtölaskenta käynnistyy.




Kuuraketti
Il Grande Passo
2024-03-22, 96 min

Director
Antonio Padovan

Cast
Giuseppe Battiston, Stefano Fresi, Camilla Filippi, Vitaliano Trevisan, Flavio Buci, Roberto Citran

Language
italialainen

Subtitles
suomen, ruotsi

Rating
K-7

Watch trailer

Screenings

No upcoming screenings
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.