Itse ilkimys 4 (dub)
24652
film-template-default,single,single-film,postid-24652,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.2.9,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21915

Itse ilkimys 4 (dub)

Itse ilkimys 4 (dub)

Ensimmäisessä Itse ilkimys -elokuvassa seitsemään vuoteen maailman suosituin entinen superroisto ja nykyinen pahistenjahtaaja, Gru, tekee paluun. Kätyreiden kaaostelu nousee uusiin ulottuvuuksiin Illuminationin elokuvassa Itse ilkimys 4.

Illuminationin kesän 2022 jättimenestys, Kätyrit: Grun tarina, oli maailmanlaajuisella yli 1 miljardin dollarin tuotollaan kaikkien aikojen suurin animaatio-franchise. Nyt tarinassa alkaa uusi luku, kun Gru ja Lucy  ja tyttäret – Margo , Edith  ja Agnes – toivottavat tervetulleeksi Gru-perheen uuden jäsenen, Gru Juniorin, jonka aikeena on piinata isäänsä.

Grun uusi perivihollinen, Maxime Le Mal ja hänen femme fatale -tyttöystävänsä Valentina, pakottavat perheen pakosalle.

Itse ilkimys 4 on tulvillaan toimintaa ja Illumination-tuotannoille ominaista hurttia huumoria. Elokuvan on ohjannut yksi Kätyrien luojista, Oscar®-ehdokas Chris Renaud (Itse ilkimys, Lemmikkien salainen elämä), ja sen ovat tuottaneet Illuminationin visionäärinen perustaja ja pääjohtaja Chris Meleandri sekä Brett Hoffman (vastaava tuottaja, The Super Mario Bros. Movie ja Kätyrit 2: Grun tarina). 

Suomenkielisissä äänirooleissa
GRU - Ville Haapasalo
LUCY - Katja Aakkula
AGNES - Alissa Kovalainen
MARGO - Kristiina Brask
EDITH - Saana Norra
SIILAS - Robin Svartström
MAXIME - Tero Koponen
POPPY - Hanna Mönkäre
REHTORI ÜBELSCHLECHT - Taisto Oksanen
Itse ilkimys 4 (dub)
Despicable Me 4
Yhdysvallat
2024-06-28, 95 min

Director
Chris Renaud

Cast
Suomenkielisissä äänirooleissa, GRU - Ville Haapasalo, LUCY - Katja Aakkula, AGNES - Alissa Kovalainen, MARGO - Kristiina Brask, EDITH - Saana Norra, SIILAS - Robin Svartström, MAXIME - Tero Koponen, POPPY - Hanna Mönkäre, REHTORI ÜBELSCHLECHT - Taisto Oksanen, , Alkuperäisissä äänirooleissa: Steve Carell, Kristen Wiig, Will Ferrell, Sofia Vergara, Joey King, Stephen Colbert, Chloe Fineman, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Madison Polan,

Language
suomen

Rating
K-7

Watch trailer

Screenings

No upcoming screenings
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.